OMÉK 2017

„Aki Márton napon libát nem eszik, egész éven át éhezik”.

Márton napi vacsora a Dűlőben!

November 10-én egy igazi gourmet kalandozásra hívjuk, kedves Vendégeinket! Különleges „libás” fogásokkal és Márton-napi újborral.

Leves: Erdei gomba „cappuccino”, rántott libaszív

Előétel: Libazúza pájsli, maceszgombóc, cékla

Főétel: Libasült, libakolbász, libamell-sonka, puliszkával töltött káposzta, savanyú birskompót, mogyorós pecsenyelé

Desszert: Dűlő lúdláb 2017

A finom fogások mellé Márton-napi újbort szolgálunk fel.

A menü ára: 9.500 Ft + 1 pohár Márton-napi újbor grátisz.

 

Szeptember 20-24 között ott voltunk az OMÉK-on, a SVÉT udvarban kóstoltattuk a nagyérdeműt!

Június harmadik hétvégéjén mi is ott voltunk a debreceni gourmet fesztiválon a SVÉT meghívására. Kacsamájas zserbónk fesztiváldíjas lett!

“Valentin Nap a Dűlőben”

A Séfünk igazi szerelmi lakomával kedveskedik a mai estén a pároknak.

Előételként és étvágyfokozóként felszolgálunk

avokádó, krémsajt, házi kenyér+ egy pohár édes vagy száraz pezsgő

További fogásaink:

kacsamáj terrine, gyömbéres almalekvár, kalács, vagy

téli zöldség-krémleves, garnéla mousse

Főételek:

érlelt sonkával töltött csirkemell, camambert mártás, burgonyakrokett, sült zöldség vagy,

omlós marhasült, meggyes portói mártás, káposztás rétes

Végezetül egy igazán fenséges desszertet fogyaszthatnak kedves Vendégeink:

citromtorta, sós karamell

4 fogásos vacsoránk ára: 5.900 Ft + egy ajándék pezsgő

Ha a Valentin Napot egy igazán kellemes gourmet kalanddá szeretné varázsolni, válassza a Dűlő Étterem és Bormúzeumot erre az estére helyszínként.
Kedves Vendégeinket már 17.00 órától várjuk!
Asztalfoglalás: 0670/333 1992

Hogy megkönnyítsük az ünnepi készülődést, igazi „dűlős” Karácsonyi menüt állítottunk össze, amely az ünnep előtt 1 nappal elvihető.

Menü

Pontyhalászlé (fél liter + 10 dkg pontyfilé/adag) 1300.-

Töltött káposzta (3 db + aprókáposzta + 1 szelet főtt füstölt tarja) 1890.-

Burgundi marhasült (gomba, gyöngyhagyma, bacon, vörös boros mártás) burgonyakrokett 2800.-

Gesztenyével töltött pulykamell filé, aszalt szilvával, morzsában sült rizottóval 2800.-

Aszalt gyümölcsös „mákos guba-torta” fehér csokis vanília krémmel (28 cm)

– negyed, 1500,-

– fél 3000.-

– egész 6000.-

A menü összetétele tetszés szerint variálható.

Fél adagot nem áll módunkban adni.

Megjelent az egyetlen átfogó és hiteles magyarországi étteremkalauz a Gault&Millau ötödik száma.
A Dűlő Miskolc város legjobb étterme lett!

Köszönjük kedves Vendégeinknek az eddigi bizalmat, mellyel reméljük a jövőben is megajándékoznak minket!

Blog kategória: