Végezetül egy igazán fenséges desszertet fogyaszthatnak kedves Vendégeink:
citromtorta, sós karamell
4 fogásos vacsoránk ára: 5.900 Ft + egy ajándék pezsgő
Ha a Valentin Napot egy igazán kellemes gourmet kalanddá szeretné varázsolni, válassza a Dűlő Étterem és Bormúzeumot erre az estére helyszínként.
Kedves Vendégeinket már 17.00 órától várjuk!
Asztalfoglalás: 0670/333 1992
Hogy megkönnyítsük az ünnepi készülődést, igazi „dűlős” Karácsonyi menüt állítottunk össze, amely az ünnep előtt 1 nappal elvihető.
„Aki Márton napon libát nem eszik, egész éven át éhezik”.
Márton napi vacsora a Dűlőben!
November 10-én egy igazi gourmet kalandozásra hívjuk, kedves Vendégeinket! Különleges „libás” fogásokkal és Márton-napi újborral.
Leves: Erdei gomba „cappuccino”, rántott libaszív
Előétel: Libazúza pájsli, maceszgombóc, cékla
Főétel: Libasült, libakolbász, libamell-sonka, puliszkával töltött káposzta, savanyú birskompót, mogyorós pecsenyelé
Desszert: Dűlő lúdláb 2017
A finom fogások mellé Márton-napi újbort szolgálunk fel.
A menü ára: 9.500 Ft + 1 pohár Márton-napi újbor grátisz.
Szeptember 20-24 között ott voltunk az OMÉK-on, a SVÉT udvarban kóstoltattuk a nagyérdeműt!
Június harmadik hétvégéjén mi is ott voltunk a debreceni gourmet fesztiválon a SVÉT meghívására. Kacsamájas zserbónk fesztiváldíjas lett!
“Valentin Nap a Dűlőben”
A Séfünk igazi szerelmi lakomával kedveskedik a mai estén a pároknak.
Előételként és étvágyfokozóként felszolgálunk
avokádó, krémsajt, házi kenyér+ egy pohár édes vagy száraz pezsgő
További fogásaink:
kacsamáj terrine, gyömbéres almalekvár, kalács, vagy
téli zöldség-krémleves, garnéla mousse
Főételek:
érlelt sonkával töltött csirkemell, camambert mártás, burgonyakrokett, sült zöldség vagy,
omlós marhasült, meggyes portói mártás, káposztás rétes
Végezetül egy igazán fenséges desszertet fogyaszthatnak kedves Vendégeink:
citromtorta, sós karamell
4 fogásos vacsoránk ára: 5.900 Ft + egy ajándék pezsgő
Ha a Valentin Napot egy igazán kellemes gourmet kalanddá szeretné varázsolni, válassza a Dűlő Étterem és Bormúzeumot erre az estére helyszínként.
Kedves Vendégeinket már 17.00 órától várjuk!
Asztalfoglalás: 0670/333 1992
Hogy megkönnyítsük az ünnepi készülődést, igazi „dűlős” Karácsonyi menüt állítottunk össze, amely az ünnep előtt 1 nappal elvihető.
Menü
Pontyhalászlé (fél liter + 10 dkg pontyfilé/adag) 1300.-
Töltött káposzta (3 db + aprókáposzta + 1 szelet főtt füstölt tarja) 1890.-
Burgundi marhasült (gomba, gyöngyhagyma, bacon, vörös boros mártás) burgonyakrokett 2800.-
Gesztenyével töltött pulykamell filé, aszalt szilvával, morzsában sült rizottóval 2800.-
Aszalt gyümölcsös „mákos guba-torta” fehér csokis vanília krémmel (28 cm)
– negyed, 1500,-
– fél 3000.-
– egész 6000.-
A menü összetétele tetszés szerint variálható.
Fél adagot nem áll módunkban adni.
Megjelent az egyetlen átfogó és hiteles magyarországi étteremkalauz a Gault&Millau ötödik száma.
A Dűlő Miskolc város legjobb étterme lett!
Köszönjük kedves Vendégeinknek az eddigi bizalmat, mellyel reméljük a jövőben is megajándékoznak minket!
Blog kategória: